JFS4you
creatief en spiritueel

Creatief


Houten paneelschilderijen: 


Zo`n 12 jaar lang heb ik schilderlessen (aquarel en acryl) aan volwassenen en kinderen gegeven in Steenwijk. Daarnaast gaf ik workshops in o.a. het beschilderen van houten panelen. Deze panelen vallen nog steeds erg in de smaak bij veel mensen en daarom zijn ze nu ook te vinden in en om `t Boswinkeltje op Beeckesteijn. En via deze website kun je zoal zien wat ik maak aan houten panelen. Je kunt een paneelschilderij binnen ophangen maar ze zijn ook uitermate geschikt om je tuin mee op te fleuren. Ik gebruik geïmpregneerd hout en een zeer goede kwaliteit verf waardoor de kleuren niet verbleken of verkleuren. Er hoeft ook daarom geen laklaag over heen. Alle panelen uit `t Boswinkeltje zijn te koop maar ze zijn dus ook online te bestellen. Je kunt het paneel zelf ophalen aan huis of ik stuur het (goed verpakt) op per post. Er zullen dan nog verzendkosten bijkomen à €7,50. In de fotogalerij op deze site staan allerlei foto`s van houten paneelschilderijen. Met de afmetingen en prijzen. Heb je interesse ? Laat het me weten! 
Beelden:

Ook heb ik zeer geregeld workshops gegeven in het maken van Powertex beelden. Dit  gebeurde toen nog met lappen katoen en een verharder. Tegenwoordig maak ik beelden van speciale klei of pasta die ik verhard met een verharder waardoor de beelden ook prima buiten kunnen staan en dus regen en vorstbestendig zijn. 

 Ik maak vooral dieren en bloemen, net zoals ik deze  graag schilder op de houten panelen. In `t Boswinkeltje en in onze tuin (kunst op palen) zijn verschillende beelden te zien zoals een zeepaardje in de vijver en de zeemeeuw aan de waterrand. In de fotogalerij kun je al deze beelden ook vinden. Er worden beelden verkocht, maar ik kan ze altijd opnieuw weer maken...maar dan wel nèt weer even anders!! Zo blijven ze uniek en origineel.