JFS4you
creatief en spiritueel

Spiritueel


Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in  "wat er meer is tussen hemel & aarde".  Zo heb ik o.a. cursussen gevolgd voor intuïtieve ontwikkeling, Sjambala, het maken en duiden van horoscopen, leggen van tarotkaarten, NLP en hypnose en medische hypnose. 

Tarotlegging: 

Je kunt bij mij een afspraak maken voor een Tarotlegging . Wàt kan zo'n legging voor je betekenen? Een tarotlegging geeft meer inzichten omtrent een vraag, probleem of beslissing. De energie die  op dàt moment op jouw vraag zit zorgt ervoor dat jij de kaarten trekt die bij die energie horen. Het is de synchronisatie van jouw energie en o.a. de kaarten. Voordat we over gaan tot het trekken van de kaarten gebruik ik een sjamaandrum om de 4 elementen en 4 windrichtingen en de daarbij behorende energie aan te spreken. Het drummen brengt ons tegelijkertijd in de juiste sfeer....Daarna vraag ik je je verhaal te vertellen en gaan we samen dmv de kaartlegging  dieper op je vraag , probleem of issue in zodat je vraagstuk van meerdere kanten belicht wordt. Ook gebruik ik numerologie bij je legging. 


Numerologie leert ons dat getallen een boodschap hebben. Ze kunnen je dingen vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen. 
Pythagoras leerde ons dat alles in de wereld bestaat uit trillingen die vastgelegd kunnen worden in getallen met hun eigen symboliek. Of het nu kleuren of geuren zijn, muzieknoten of de afstanden tussen planeten, ritme van dag en nacht door het jaar heen: alles heeft zijn getal.

Eén kaart op een speciale plek in de gekozen legging, met z’n eigen energie correspondeert weer met een kleur. Deze kleur zal jouw gids of levensles zijn. Ik hoop je zo te kunnen begeleiden bij een vraagstuk of probleem zodat je je zelfverzekerder voelt en meer vanuit je eigen kracht zult gaan handelen. Ik schrijf de gehele tarotsessie voor je uit en zal deze naar je mailen. Zo hoef je niks te missen van mijn uitleg en kan je je volledig focussen tijdens de legging. 

Het kan ook zijn dat je méér nodig hebt dan een tarotlegging om beter met gebeurtenissen en de dingen in je leven om te gaan. Het kan zijn dat je overtuigingen hebt die je tegenwerken. Dan kunnen we een afspraak maken om een (of meerdere) hypnosesessie(s) te doen. Hypnose:


Voel jij je vaak onzeker en heb je het gevoel dat je energie “weglekt”? Heb jij last van belemmerend gedrag of gevoel? Dan zijn het vaak jouw eigen overlevingsmechanismen en overtuigingen die je nu tègen werken in het dagelijkse leven….
Als kind ben je afhankelijk van je ouders. Zij geven je liefde, warmte, respect, eten en aandacht. Er zullen echter altijd momenten zijn dat je dat niet kreeg. En dan ontstaat er een gat in je kinderhart van niet ontvangen behoeften. En dat doet pijn! Je ging toen als baby/kind mechanismes maken om die pijn, dat gat, maar niet te hoeven voelen. En zo ontstonden jouw eigen overlevingsmethoden. En deze mechanismes gebruik je nu nog steeds (onbewust) waardoor je vaak belemmerd kan worden in je volwassen leven.
Nu ben jij volwassen. Jij kunt zelf keuzes maken en ervoor zorgen dat je je eigen behoeftes vervult. Je bent onafhankelijk. Deze behoeftes zijn niet meer die eerste levensbehoeften. Je hebt nu ook niet meer zoveel nodig om te overleven als toen je baby/kind was. Dat gat in het kinderhart kan nooit meer gevuld worden. Maar…..Jij kunt NU voor jezelf zorgen en kiezen wat goed of slecht voor je is. Maak dus NU je hart heel! Ik help jou daar graag bij….. Tijdens een hypnotische trance verlies je niet de controle. Je zult ten alle tijden ontwaken als je je er niet fijn bij voelt. Dit is die bescherming van je onbewuste deel. Na afloop van een hypnotische trance zal je merken dat je je heerlijk voelt!!! Het voelt alsof je 8 uur achter elkaar heerlijk hebt geslapen…. Je zult totaal ontspannen zijn en energiek naar huis gaan. Ik geef je ook altijd een anker mee. Hiermee kan jij, zo vaak en waar je maar wilt, het gekoppelde gevoel oproepen om zo je transformatie te blijven onderhouden waardoor het in je onbewuste beter kan beklijven. 

Elke tarotsessie of hypnosesessie duurt ongeveer 1 uur en kost €49,95. Wil je eerst nog wat meer informatie over de tarot of hypnose? Schroom niet en neem contact met me op. 


Groepsactiviteit: Spirituele boswandeling met persoonlijke reading


Voor groepen kleiner dan 8 heb ik een spirituele wandeling gemaakt. Deze wandeling is een kleine 3 km en voert je, middels een speciale routewijzer, langs mooie plekjes van het bos De Woldberg. Op je wandeling kom je ingepakte tarotkaarten tegen. Je voelt vanzelf welke voor jou bestemd is en deze mag je dan meenemen. Ook mag je “iets” uit het bos meenemen wat ik zal gebruiken bij je persoonlijke reading, samen met de door jou uitgekozen tarotkaart.
Je start op Beeckesteijn. Hier krijgen jullie een uitleg en de routewijzer. En dan gaan jullie op pad….
Bij terugkomst op Beeckesteijn krijgen jullie koffie of thee met wat lekkers in onze gezellige overkapping. En dan krijgt iedereen om de buurten in het Boswinkeltje een persoonlijke reading naar aanleiding van je gekozen tarotkaart en je vondst uit het bos. De uitwerking van deze reading krijg je gelijk mee. Natuurlijk hoort er ook een rondje door het Sprookjesbos en het Spreukjesbos bij!
Kosten: € 25 p.p.