JFS4you
creatief en spiritueel

Spiritueel


Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in  "wat er meer is tussen hemel & aarde".  Zo heb ik o.a. cursussen gevolgd voor intuïtieve ontwikkeling, Sjambala, het maken en duiden van horoscopen, leggen van tarotkaarten, NLP en hypnose en medische hypnose. 


Tarotlegging: 

Je kunt bij mij een afspraak maken voor een Tarotlegging . Wàt kan zo'n legging voor je betekenen? Een tarotlegging geeft meer inzichten omtrent een vraag, probleem of beslissing. De energie die  op dàt moment op jouw vraag zit zorgt ervoor dat jij de kaarten trekt die bij die energie horen. Het is de synchronisatie van jouw energie en o.a. de kaarten. Voordat we over gaan tot het trekken van de kaarten gebruik ik een sjamaandrum om de 4 elementen en 4 windrichtingen en de daarbij behorende energie aan te spreken. Het drummen brengt ons tegelijkertijd in de juiste sfeer....Daarna vraag ik je je verhaal te vertellen en gaan we samen dmv de kaartlegging  dieper op je vraag , probleem of issue in zodat je vraagstuk van meerdere kanten belicht wordt. Ook gebruik ik numerologie bij je legging. 


Numerologie leert ons dat getallen een boodschap hebben. Ze kunnen je dingen vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen. 
Pythagoras leerde ons dat alles in de wereld bestaat uit trillingen die vastgelegd kunnen worden in getallen met hun eigen symboliek. Of het nu kleuren of geuren zijn, muzieknoten of de afstanden tussen planeten, ritme van dag en nacht door het jaar heen: alles heeft zijn getal.

Eén kaart op een speciale plek in de gekozen legging, met z’n eigen energie correspondeert weer met een kleur. Deze kleur zal jouw gids of levensles zijn. Ik hoop je zo te kunnen begeleiden bij een vraagstuk of probleem zodat je je zelfverzekerder voelt en meer vanuit je eigen kracht zult gaan handelen. Ik schrijf de gehele tarotsessie voor je uit en zal deze naar je mailen. Zo hoef je niks te missen van mijn uitleg en kan je je volledig focussen tijdens de legging. 

Het kan ook zijn dat je méér nodig hebt dan een tarotlegging om beter met gebeurtenissen en de dingen in je leven om te gaan. Het kan zijn dat je overtuigingen hebt die je tegenwerken. Dan kunnen we een afspraak maken om een (of meerdere) hypnosesessie(s) te doen. 


Hypnose:

Voel jij je vaak onzeker en heb je het gevoel dat je energie “weglekt”? Heb jij last van belemmerend gedrag of gevoel? Dan zijn het vaak jouw eigen overlevingsmechanismen en overtuigingen die je nu tègen werken in het dagelijkse leven….
Als kind ben je afhankelijk van je ouders. Zij geven je liefde, warmte, respect, eten en aandacht. Er zullen echter altijd momenten zijn dat je dat niet kreeg. En dan ontstaat er een gat in je kinderhart van niet ontvangen behoeften. En dat doet pijn! Je ging toen als baby/kind mechanismes maken om die pijn, dat gat, maar niet te hoeven voelen. En zo ontstonden jouw eigen overlevingsmethoden. En deze mechanismes gebruik je nu nog steeds (onbewust) waardoor je vaak belemmerd kan worden in je volwassen leven.
Nu ben jij volwassen. Jij kunt zelf keuzes maken en ervoor zorgen dat je je eigen behoeftes vervult. Je bent onafhankelijk. Deze behoeftes zijn niet meer die eerste levensbehoeften. Je hebt nu ook niet meer zoveel nodig om te overleven als toen je baby/kind was. Dat gat in het kinderhart kan nooit meer gevuld worden. Maar…..Jij kunt NU voor jezelf zorgen en kiezen wat goed of slecht voor je is. Maak dus NU je hart heel! Ik help jou daar graag bij….. Tijdens een hypnotische trance verlies je niet de controle. Je zult ten alle tijden ontwaken als je je er niet fijn bij voelt. Dit is die bescherming van je onbewuste deel. Na afloop van een hypnotische trance zal je merken dat je je heerlijk voelt!!! Het voelt alsof je 8 uur achter elkaar heerlijk hebt geslapen…. Je zult totaal ontspannen zijn en energiek naar huis gaan. Ik geef je ook altijd een anker mee. Hiermee kan jij, zo vaak en waar je maar wilt, het gekoppelde gevoel oproepen om zo je transformatie te blijven onderhouden waardoor het in je onbewuste beter kan beklijven. 

Elke tarotsessie of hypnosesessie duurt ongeveer 1 uur en kost €49,95. Wil je eerst nog wat meer informatie over de tarot of hypnose? Schroom niet en neem contact met me op. 


  vrouwencirkel Sisterhood “Secret Garden”   

 

In april 2024 ben ik begonnen met het opstarten van de vrouwencirkel Sisterhood “Secret Garden”

Dit is een groep vrouwen die zich met elkaar verbindt door deel te nemen aan volle maan bijeenkomsten.
Tijdens volle maan versterkt de energie van de maan onze emoties, gedachten en situaties. Deze energie opent onze chakra’s, de belangrijkste energiecentra in ons lichaam, waardoor alles gaat stromen. Blijdschap, vreugde en vrolijkheid maar ook je negatieve gedachten, angsten en depressieve gevoelens openbaren zich rond deze dagen. En soms wordt het je dan allemaal een beetje teveel...
De energie van de volle maan kun je gebruiken om het oude ‘loslaten’.  Het  loslaten van negatieve patronen waarin je terecht bent gekomen, zoals belemmerende gedachten en gewoonten. Of de negatieve energie omtrent een situatie die je niet meer dient. Het heldere licht van een volle maan schijnt op onze eigen duisternis: de delen van onszelf die we liever niet willen zien. Daarom is de volle maan het ideale moment om te werken aan je innerlijk door te reflecteren, net zoals de maan het zonlicht reflecteert.

 

 Wat doen we tijdens de volle maan bijeenkomsten:
Het is allereerst de bedoeling om in een veilige en ongedwongen sfeer bij elkaar te komen.
- We drinken thee die in een grote heksenketel op het vuur staat. Deze zelfgemaakte kruidenthee zal er mede voor gaan zorgen dat je deze keer wèl goed zal slapen tijdens volle maan.
- Verder praten we, maken muziek, leren van elkaar en zingen chants.
- Er is ook een moment om je eigen gekozen issues van de afgelopen tijd te kunnen loslaten door ze (thuis al opgeschreven op stuk papier) te verbranden in het vuur.
- Mijn geleide meditatie zorgt ervoor dat  je heerlijk kan ontspannen, kunt loslaten om je vervolgens  weer helemaal positief op te laden. Het effect van meditatie wordt dubbel versterkt door de energie van de volle maan èn het aanwezige water. Dat geeft ons de kans om de druk en stress die we soms voelen te verminderen en een diepe healing op alle niveaus te ervaren. Zo creëer je ruimte in je hoofd en in je hart zodat je na afloop van de bijeenkomst weer helemaal klaar bent voor de nieuwe maan(d).
-  Neem vooral je drum, gitaar, djembe of klankschalen mee, zodat we er een heerlijke vrouwenavond van maken met elkaar!


Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij deze sisterhood?
- App me dan je telefoonnummer, dan voeg ik je toe in de Sisterhood-groepsapp.
- Je kunt je daarna per Volle maan opgeven via deze app. De avonden gaan alleen door als het droog weer is.
- Parkeren kan op eigen terrein of bij residence de Eese aan de overkant.
- Er kunnen maximaal 15 vrouwen meedoen.
- Inloop vanaf 20:30 uur, aanvang om 21:00 uur
- Kosten per avond: €10

 

 


De Volle maan bijeenkomsten in 2024 zijn op:
Woensdagavond 24 april
Donderdagavond 23 mei
Zondagavond 23 juni
Zondagavond 21 juli
Zondagavond 18 augustus
Dinsdagavond 17 september
Donderdagavond 17 oktober
Tot ziens in “de secret garden” van Beeckesteijn

 

Sjamanensessie:

 


Sjamanisme is de oudste nog bestaande spirituele levenswijze ter wereld: leven in harmonie met je ware natuur. Ook het bewust worden, net als sjamanen, van het feit dat alles één is. Je verbonden voelen met de natuur, de mensen, de aarde, de dieren en de kosmos. Totemdieren en krachtdieren spelen daar een belangrijke rol in.

 

 


Wat is jouw geboorte-totemdier: Jouw eigen totemdier is de drager van je persoonlijke kracht, die is verbonden aan jou door de tijd van je geboorte. Hij of zij helpt je met het vinden van jezelf. Totemdieren helpen je jouw goede eigenschappen te versterken en de eigenschappen die je minder hebt toe te voegen. Je totemdier behoort bij een van de 4 clans. Ook deze clan heeft bepaalde eigenschappen die jij in jezelf zal gaan herkennen. Je totemdier helpt je jouw intuïtie te volgen en kan je ook helpen healen om energetisch weer in balans te komen of om trauma’s te verwerken of gebeurtenissen die in het verleden speelden los te laten.Krachtdieren: Krachtdieren zijn spirituele gidsen, geestelijke helpers die hun wijsheid met ons delen. Dus een geleide gids in dierlijke vorm. Krachtdieren komen en gaan als je ze in een bepaalde situatie nodig hebt. Het zijn als het ware Boodschappers. Deze dieren verschijnen alleen aan je om je te helpen bij het vinden van een oplossing bij een probleem of moeilijke situatie.


Hoe herken je jouw eigen krachtdier?
Nadat je verteld hebt waar je tegen aan loopt, neem ik je mee door middel van een geleide meditatie naar je onbewuste. Ik begeleid je in deze trancereis naar de energetische wereld van het onderbewustzijn en daar zal je, wanneer je steun nodig hebt, je krachtdier voor dit moment ontmoeten. Tijdens deze ontmoeting met je krachtdier kun je vragen wat het voor boodschap voor je heeft voor de komende tijd… Misschien verschijnt er voor jou op dit moment geen krachtdier en is de trancereis op zich al genoeg voor jouw Sjamanistische healing. Je voelt weer verbinding met je ware essentie, met de aarde en de ander. Een zachte kracht die diep doorwerkt tot in je cellen. Je gaat weer naar je gevoel om vandaaruit jouw issues aan te gaan en op te lossen.
Alle dieren kunnen krachtdieren zijn. Veel mensen wensen een groot en krachtig dier als krachtdier, zoals bijvoorbeeld een zwarte poema of een bizon. Maar het zijn toch meestal de kleinere dieren die als grote krachtdieren naar voren komen. Je eigen krachtdier kan dus ook “gewoon” een mier zijn.
Misschien valt het je tegen, maar een mier staat symbool voor werk. Zij leren ons te bouwen en de architect te zijn van ons eigen leven. De mier is in staat om vele malen zijn eigen gewicht en grootte te dragen. Dit geldt ook voor de persoon die in de mier zijn kracht heeft gevonden. Deze persoon is sterk genoeg om alle problemen en lasten die in het leven opgelegd worden, goed te dragen. Onderschat dus nooit de kracht van kleine dieren….


De Sjamanensessie duurt ongeveer 1 uur en kost €49,95
- Je ontvangt een Talisman van je totemdier, zodat hij of zij altijd bij je kan zijn om je te begeleiden, ondersteunen en te beschermen.

- Je krijgt de kenmerken van de clan waartoe jouw totemdier behoort.
- Je ervaart tijdens de helende trancereis rust, kalmte en verbondenheid.

 


 


Groepsactiviteit: Spirituele boswandeling met persoonlijke reading

Voor groepen (max 8 pers) heb ik een spirituele wandeling gemaakt. Deze wandeling  (3 km) voert je, middels een eigen speciale routewijzer, langs mooie plekjes van het bos De Woldberg. Op je wandeling kom je ingepakte tarotkaarten tegen. Je voelt vanzelf welke voor jou bestemd is en deze mag je dan meenemen. Ook mag je “iets” uit het bos meenemen wat ik zal gebruiken bij je persoonlijke reading, samen met de door jou uitgekozen tarotkaart.
Je start op Beeckesteijn. Hier krijgen jullie een uitleg en de routewijzer. En dan gaan jullie op pad….
Bij terugkomst op Beeckesteijn krijgen jullie koffie of thee met wat lekkers in onze gezellige overkapping. En dan krijgt iedereen om de buurten in het Boswinkeltje een persoonlijke reading naar aanleiding van je gekozen tarotkaart en je vondst uit het bos. De uitwerking van deze reading krijg je gelijk mee. Natuurlijk hoort er ook een rondje door het Sprookjesbos en het Spreukjesbos bij!

Kosten: € 29,50 p.p.